ADANA / SARIÇAM - Konaklama Merkezi Muallim Musab İmam Hatip Ortaokulu

TEMEL EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER

Kas

Geleceğin mimarları öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ölümünün 85. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı,özlem,rahmet ve minnetle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuzda Cumhuriyet Bayramı büyük coşkuyla kutlandı.

Kas

24 Kasım Perşembe günü öğretmenler günü sebebiyle okulumuzda program yapıldı. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehit öğretmenlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından günün anlam ve önemi öğrencilerimiz tarafından yazılar ve şiirlerle anlatıldı. Ardından 6. ve 8. sınıf öğrencilerimizin, öğretmenler günü korosu ile programımız tamamlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. yılında minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu Önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir.

Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Bu kutlu gün okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Müdür yardımcısı  Osman Onur UĞUZ 24-25 Ekim 2022 tarihleri arasında Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen TÜBİTAK 2204 A/B Lise /Ortaokul öğrencileri Araştırma ve proje hazırlama çalıştayına katılmıştır.

Nis

Sportif etkinlikler kapsamında; öğrencilerimizin ilgi duyduğu alanlara yönelip kız öğrencilerimiz arasından okul voleybol takımımız oluşturulmuştur.  Spor müsabakalarına katılımları için öğrencilerimizle sürekli teşvik edici bildirimlerde bulunup beden eğitim öğretmenimiz öncülüğünde voleybol antrenmanlarına hız kesmeden devam edilmektedir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Kalite Takip Sistemi 2022 yılı Nisan-Mayıs ayları etkinliklerinden öğretmen gelişim programları kapsamında okulumuz öğretmenlerine, Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından dezavantajlı gruplara yönelik etkili eğitim süreçleri hakkında seminerler yapıldı.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin Kur'an kıraatlerinin iyileştirilmesini, ses ve nefes eğitimi almalarını, Kur'an-ı Kerim, ezan, salâ, ilahi, kaside vs. okuma becerileri kazanmalarını, Ramazan aylarında camilerde mukabele okumalarını sağlamak adına okulumuz Din Külltürü Branş Öğretmenleri ve Konaklama Merkezi A Mahallesi Cami imamımızla birlikte ortak çalışmalarımız devam etmektedir.